Topille FYR:stä hopeaa

Topi Myllymäki teki historiaa. Hän on ensimmäinen turkulaista seuraa edustava junnu, joka sai mitalin Junnu Tourin uudistetun kisamuodon FYR:n (Finnish Youth Ranking) ensimmäisessä osakilpailussa viikonloppuna Raisiossa.

Rookie-sarjan alkukilpailussa keilattiin kuusi sarjaa ja kahdeksan parasta junnua eteni finaaliin. Topi oli alkukilpailussa seitsemäs keskiarvolla 163.50. TuWen junnujen menestyksen kruunasi Mikael Oksasen pääsy myös finaaliin kahdeksantena keskiarvolla 157.50. Kaukana finaalipaikasta ei ollut Jesse Fredriksonkaan, joka oli kymmenes keskiarvolla 170.00. Rookie-sarjassa oli yhteensä 31 osallistujaa. Rookie-sarjassa on käytössä tasoitustaulukko 175-100/60 %.

Finaalissa keilattiin viisi sarjaa ja siinä Topi tuli toiseksi keskiarvolla 181.00. Topin viimeinen sarja oli 244! Mikaelikin nosti sijoitustaan yhden pykälän ja oli lopputuloksissa seitsemäs.

Välierässä Topi voitti finaalin neljännen, Neea Pölläsen Varkaudesta, yhden sarjan kisassa 205-182. Loppuottelussa Topi kohtasi Siim Henrik Saarin Tuusulasta ja tämä ottelu päättyi lukemin 184-225 Topin häviöön. Mutta Topille hopeamitali kahden päivän uurastuksesta ja kosolti uutta kokemusta tällaisesta kisamuodosta.

Kaikki TuWen neljä junnua onnistuivat hyvin Raisiossa ja heittivät selvästi yli keskiarvonsa. Eniten keskiarvonsa yli heitti Rafael Stjärnstedt, 24.23 pistettä! Hyvä junnut!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste