Topille FYR:stä pronssia Tuusulassa

Tuusulassa keilattiin viikonloppuna FYR:n neljäs osakilpailu. Rookie-sarjassa Topi Myllymäki säilytti finaalipaikkansa, vaikka putosikin lauantain toiselta sijalta kuudenneksi. Topin tulos kuuteen sarjaan oli 1160.

Finaalin neljän sarjan kisassa Topi pelasi hienosti ja selvitti tiensä neljän parhaan välieriin viimeisenä tuloksella 771. Hän voitti Vaasan Selim Rönnin vain kahdella pisteellä.

Välierässä hän sai vastaansa Viron Slim Henrik Saarin. Kovatasoisessa yhden sarjan kisassa Topi hävisi ottelun kahdella pisteellä luvuin 214-216. Topin lopullinen sijoitus oli kolmas.

Onnittelut Topille hienosti menneestä viikonlopusta!

Topi on ollut kauden jokaisessa osakilpailussa neljän parhaan joukossa ja johtaa Rookie-sarjaa ennen viimeistä osakilpailua. Ensi viikonloppuna on kauden viimeinen osakilpailu Kaupissa Tampereella. Grande Finale on kesäkuun alussa Lahdessa.

Kuvassa Rookie-sarjan neljä parasta: 1. Arttu Järvinen, 2. Slim Henrik Saar, 3. Topi Myllymäki ja 4. Roosa Kivioja