Ohjaajat

Essi

Essi

Olen 23-vuotias vuonna 2019 valmistuva terveydenhoitajaopiskelija. Olen ohjannut Turun Weikoilla muutaman vuoden niin aikuisten kuin lasten tunteja. Olen opiskellut ennen nykyisiä opintojani fysioterapiaa ja hierontaa opistolla sekä käynyt liikuntalääketieteen perusopinnot. Haluan kehittää itseäni ja kehittyä ohjaajana. Olen käynyt erilaisia liikunnan ohjaamisen kursseja.

Liikuntaa olen harrastanut koko ikäni ja vapaa-aikani kuluu pitkälti liikunnan parissa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu kuntosali, ratsastus ja satunnainen akrobatia. Minulla on myös pitkä telinevoimistelutausta.

Olen erittäin lapsirakas ja tunneillani liikutaan hymyssäsuin ja hyvällä fiiliksellä. Minulle on tärkeää, että tunneillani kaikilla turvallisesti kivaa. Nähdään tunneilla!

Syksyllä 2020:

 • Perheliikunta 1-3v torstaisin 17.00 - 17.45 Jäkärlässä
 • Prinsessajumppa 3-4v torstaisin 17.45 - 18.30 Jäkärlässä

Tunnit ja ilmoittautuminen
Helena

Helena

Syksyllä 2020 ohjaan:
 • Kuntojumppaa sunnuntaisin 18.00 - 19.00 Jäkärlän koululla
 • Joogaa sunnuntaisin klo 19.00 - 20.00 Jäkärlän koululla

Tunnit ja ilmoittautuminen
Riikka

Riikka

Aloitin TuWe:n ohjaajana syksyllä 2012. Siitä lähtien olen ohjannut Moisiossa, Jäkärlässä ja Paattisilla tanssillista sekä lihaskuntopainotteista ryhmäliikuntaa.

Ohjaajana pyrin olemaan innostava ja kannustava. Tunneillani on tarkoitus on nauttia liikunnan ilosta yhdessä, jokainen omalla tyylillään. Jotta tämä onnistuisi, kuuntelen mielellään ryhmäläisten toiveita tuntien sisällöstä ja taustamusiikista.

Ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen lisäksi kirjoitan väitöskirjaa kansainvälisen liiketoiminnan aineessa Turun kauppakorkeakoulussa, jossa ohjaan myös henkilöstöjumppaa.

Omassa treenissäni suosin tehokasta intervalliharjoittelua käsipainojen avulla. Vapaa-aikaa kuluu paljon myös keittiössä, erityisesti leivonnan parissa.

Koulutushistoria:

 • 2012: Zumba® Fitness
 • 2013: Zumba® Basic 2; Zumba® Toning; Zumba SentaoTM; Zumba® Kids + Kids Jr.; Zumba® Core; Zumba® Glutes (level 1)2014: Zumba® Refresher; Zumba® Burst; Spartan Kettlebell Instructor
 • 2016: Zumba® World Rhythms
Keväällä 2020:
 • Olen töissä toisessa maassa kevään 2020

Sanni

Sanni

Moikka! Oon Sanni 20-vuotias ja opiskelen liikunnanohjaajaksi Kisakallion urheiluopistossa. Harrastuksiini kuuluu kuntosali ja tanssi Fanny-joukkueessa.

Olen harrastanut tanssia pian 14 vuotta.

Olen aiemmin ohjannut TuWella prinsessajumppaa ja poikien pelikerhoa.

Olen käynyt kaikki jumppakoulu-koulutukset.

Keväällä 2020 ohjaan:

Tunnit ja ilmoittautuminen
Selina

Selina

Moi! Oon Selina, 17-vuotias ja käyn lukion toista vuotta. Keväällä aloitan ohjaamaan prinsessajumppaa sekä voimistelukoulua.

Itse olen harrastanut voimistelua ja tanssia Turun Weikoissa jo noin 10 vuotta ja tällä hetkellä tanssin Fanny-joukkueessa.

Helmikuussa 2020 osallistun myös voimisteluohjaajan startti -koulutukseen.

Keväällä 2020 ohjaan:

Tunnit ja ilmoittautuminen
Susanna

Susanna

Moi! Olen Susanna, Nia Blue Belt ohjaaja ja olen ohjannut Niaa vuodesta 2011.

Liikunta on lapsesta saakka ollut lähellä sydäntäni joukkue- ja telinevoimistelun muodossa, jonka lisäksi olen liikkunut paljon luonnossa. Joogasta on myöhemmin tullut rakas harrastukseni.

Ohjaajana olen lämmin ja läsnäoleva ja tunneillani painotan oman kehon kuuntelua.  Minulle on tärkeää, että kaikki tunneille osallistujat saavat liikkua omana itsenään ja tuntevat itsensä tervetulleiksi.

Nia on tuonut elämääni iloa, tasapainoa ja mielenrauhaa. Se on vahvistanut ja notkistanut kehoani, opettanut olemaan enemmän läsnä elämässä ja rauhoittanut mieleni. 

Tervetuloa Tunneilleni! 

Keväällä 2020 ohjaan:
 • Nia-tuntia maanantaisin klo 18.30 - 19.30 Moision koululla

Tunnit ja ilmoittautuminen
Tanja

Tanja

Olen ammatiltani personal trainer, ravintovalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja kokki. Olen ohjannut erilaisia tunteja vuodesta 2006 lähtien ja liikunta on ollut nuoresta pitäen lähellä sydäntäni.

Olen ohjaajana positiivinen, energinen ja kannustava, joka antaa erilaisia liikevaihtoehtoja ja laatii tuntiohjelmat tukemaan harjoittelijoita parhalla mahdollisella tavalla. Mielestäni hyvinvointia voi edistää monella tavalla ja oman kehon kuuntelu on avain sen tukemiseen. Huononakin päivänä voi saada hymyn huulille ja kroppaan virtaa harjoittelun avulla. Haluan jakaa liikunnan-iloa, onnistumisen elämyksiä ja energiaa mahdollisimman monelle.   

Keväällä 2020 ohjaan:

Tunnit ja ilmoittautuminen
Tiia

Tiia

Moikka! Mä oon Tiia, 19-vuotias. Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2019 ja tällä hetkellä vietän välivuotta opiskeluista.

Oon harrastanut voimistelua ja tanssia 11 vuotta, mutta tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu vain kuntosali.

Olen ollut mukana ohjaamassa lasten tunteja Turun Weikoilla jo neljä vuotta, mm. alkeisvalmennus, DanceMix kids sekä tanssitunti. Olen käynyt myös Dance4fun koulutuksen.

Keväällä 2020 ohjaan:

 • Temmellystuntia maanantaisin klo 17.30 - 18.30 Moision koululla
 • DanceMix-tuntia maanantaisin klo 18.30 - 19.30 Moision koululla

Tunnit ja ilmoittautuminen
Venla

Venla

Moikka, oon Venla ja ikää löytyy pian 20 vuotta.
Toimin Temmellystunnin ja DanceMixin ohjaajana.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja olen töissä päiväkodissa lastenhoitajana.

Tanssia olen harrastanut vuodesta 2006 asti joukkueessa Fanny.

Keväällä 2020 ohjaan:

 • Temmellystuntia maanantaisin klo 17.30 - 18.30 Moision koululla
 • DanceMix-tuntia maanantaisin klo 18.30 - 19.30 Moision koululla

Tunnit ja ilmoittautuminen

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste