• Kolmiloikkaaja
  • Viestijuoksu
  • Taika pituus 1
  • Tytöt pojat kentällä
  • Tytöt pojat hallissa 2
  • Tytöt pojat hallissa 1

 

Yleisurheilukoulu

Weikkojen uudet urheilukoulu- ja harjoitusryhmät jatkuvat läpi vuoden. Harjoitusryhmiä on tarjolla 4-15 -vuotiaille ja niissä kaikissa pääset kokeilemaan niin heitto-, hyppy- kuin juoksulajejakin. Harjoitukset järjestetään kesäisin Paavo Nurmen stadionilla ja talvisin Kupittaan urheiluhallilla sekä Turun koulujen liikuntasaleissa ryhmästä riippuen.

Mukaan pääset ilmoittautumalla alla olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä ryhmän ohjaajaan. Urheilukouluharratuksen voit aloittaa missä tahansa kohtaa vuotta ja pääset hyvin harjoitusten rytmiin mukaan vuoden ajasta riippumatta.

Lisätietoa saat vasemmalla olevista linkeistä, joista löydät ryhmän ohjaajan yhteystiedot tai ottamalla yhteyttä Tanja Nirkkonen 040 5777318

Ilmoittaudu urheilukouluun

Nuorisovalmennus

Tavoitteellisesti harjoitteleville 14-19 -vuotiaille yleisurheilijoille tarjoamme laadukasta, lajikohtaista valmennusta nuorisovalmennusryhmissämme, jossa urheilijalle luodaan oma harjoitusohjelma  Lue lisää.

Aikuisurheilu

Turun Weikoissa urheilee tällä hetkellä n. 20 luokkatason aikuisurheilijaa. Pyrimme huolehtimaan urheilijoistamme hyvin. Avustamme urheilijoita tavoitteenamme mahdollistaa täysipainoinen harjoittelu riittävine tukipalveluineen. Valmennus puolestaan perustuu yksilöllisyyteen, jossa valmennusohjelma ja tavoitteiden asettaminen tehdään yhdessä valmentajan ja valmennettavan kesken. Tutustu urheilijoihimme.

Vanhempaintoiminta

Vanhempien tehtävänä on tukea urheilukoulun toimintaa järjestämällä buffetteja, keräyksiä ja muita tapahtumia. Lisäksi vanhemmat osallistuvat kilpailujen ja muiden tapahtumien järjestely- ja toimitsijatehtäviin. Tervetuloa mukaan! Lue lisää.