Veteraanit voitokkaina Salossa

Veteraanien ykkössarjan toiseksi viimeinen valtakunnansarjakierros keilattiin torstaina Salon keilahallissa. TuWen joukkue oli kierroksen paras ja vankisti voitollaan lohkon kärkipaikkaa. Veteraanien valtakunnansarjapeleissä joukkueessa keilaa neljä keilaajaa, mutta vain kolmen parhaan tulokset otetaan mukaan joukkuetuloksiin. Veteraanikeilaaja on vuonna 1963 tai sitä ennen syntynyt. Ikähyvityksiä saa yksi piste/sarja 61-vuotiaasta lähtien ja naiset saavat lisäksi kahdeksan pistettä/sarja.

Viidestä pelistä tuli kolme voittoa ja koska kaksi häviötäkin oli vain muutama piste, niin kierrosvoitto oli selvä. Valtakunnansajoissa järjestys määräytyy kaadettujen keilojen mukaan ja lisäksi voitetusta pelistä saa 60 bonuspistettä. Joukkueen tehokkain oli Erkki Wiik keskiarvolla 209.80. Muut tuwelaiset olivat Pertti Ojala, Jari Rantanen ja Harri Kaiskola.

Viimeinen kierros keilataan Kupittaalla 16.3. Lohkovoittajat nousevat seuraavaksi kaudeksi mestaruussarjaan, joten tuolla kierroksella on paljon pelissä!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste