Keilailulle uusi puheenjohtaja

Seuran vuosikokous pidettiin su 30.10. Toimintakertomus ja tilinpäätös kaudelta 2021–2022 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2022–2023 hyväksyttiin hallituksen esittämässä muodossa. Sitten oli vuorossa hallituksen valinta. Hallituksen toimintakausi on yksi vuosi, joten se valitaan aina joka vuosikokouksessa.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Alexander Lindstedt, uudelleen valittiin varapuheenjohtaja Jonna Saarinen, sihteeri Marja Hongisto ja rahastonhoitaja Elina Wiik. Seuraavaksi päätettiin, että hallitukseen valitaan kaksi muuta jäsentä, kun sääntöjen mukaan pitää valita 1–5 muuta jäsentä. Hallituksessa jatkavat Jari Rantanen ja Markku Fredrikson. Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.

Uuden puheenjohtajan esittely

Alexander Lindstedt on kaksikielinen, 35-vuotias ja asuu nyt Salossa. Hän työskentelee myynnin parissa  ja tekee myös työnantajalleen käännöstöitä. Keilailun Alexander aloitti noin kymmenen vuotta sitten Hangossa Destroyersissa. Muuttaessaan Seinäjoelle hän siirtyi SQB-seuraan. Vuonna 2019 hän muutti Turun seudulle ja liittyi TuWeen. Aluksi hän keilasi yhdellä kädellä, mutta nykyään hän on kaksikätinen.

Alexander keilaa aktiivisesti, mm. TuWe Rankingia ja oli mukana TKL Cupissa. Hän on Turun sarjan miesten ykkösjoukkueen vetäjä ja keilaa myös valtakunnansarjajoukkueessa.

TuWe Keilailun hallitukseen Alexander valittiin kolme vuotta sitten. Hän toivoo, että uudessa pestissään hän pystyisi johtamaan seuraa ansiokkaasti ja kunnialla muiden hallituksen jäsenten kanssa. Yksi tavoite hänellä on, että seuraotteluita olisi enemmän lähiseudun seurojen kanssa.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste