TuWen tuska ei hellitä (TS 05.09.20219)

TuWe-RoPS 0-3

Joonas Jussila-Turun Sanomat

RoPSin vuoro hakea pisteet TuWen kustannuksella - turkulaisten kohtalona tippuminen naisten Kakkoseen

Punapaitaisen TuWen kausi Ykkösessä on ollut vaikea. Ensi kaudella se hakee vauhtia sarjatasoa alempaa. Toinen turkulaisjoukkue TPS tarvitsee kipeästi voittoja, jotta nousutavoite olisi edelleen mahdollinen.

Koko kauden ilman voittoja naisten Ykkösessä pelanneen Turun Weikkojen murheellinen saldo jatkui lauantaina, kun RoPS haki täydet pisteet Raunistulan tekonurmelta. Kyseessä oli turkulaisille jo kauden 15. tappio ja viides peräkkäinen pisteetön ottelu.

Ennen lauantaita karsijan paikalla ollut RoPS ratkaisi pelin jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Pinja Spets ja Julia Heino veivät vieraat 2-0 johtoon. Loppulukemat 3-0 viimeisteli Vilma Mahlio viitisen minuuttia ennen loppua.

Vain kolme tasapelipistettä kauden aikana keränneen TuWen tilanne on ollut jo pitkään lohduton sarjan hännillä. Sen mahdollisuudet sarjapaikan säilyttämiseen ovat menneet, joten ensi kaudella turkulaisjoukkue hakee vauhtia Kakkosesta 11 vuoden Ykkösessä pelaamisen jälkeen. TuWella on neljä ottelua sysksyllä, mutta karsijan paikalla oleva Ilves 2 on jo 19 pisteen päässä.

RoPS pelaa Turussa myös sunnuntaina, kun se haastaa alavireisen kauden pelanneen TPS:n.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste