Pukin kontista toistakymmentä pelaajasopimusta

Tänä hyvin poikkeuksellisena vuonna TuWen Naisten edustusjoukkueen kausi venyi pitkälle syksyyn asti. Kauden päätteeksi pidetty tauko on ohi ja sen aikana huolellista valmistautumista uuteen kauteen on tehty taustalla kaiken aikaa.

Koronavirustilanteen oleellisesti pahennuttua alueellamme on jalkapallotoiminta kevään tapaan keskeytetty monissa seuroissa kokonaan Joulun tienoon ajaksi. Vastuullisena toimijana myös TuWen kaikki joukkueet, edustusjoukkueet mukaan lukien, ovat tauolla vielä vuodenvaihteeseen asti.

Kaikki toivovat tilanteen paranevan niin, että joukkueen täysipainoinen toiminta saadaan käyntiin heti tammikuun alussa.

Iloksemme Joulupukin kontista on löytynyt jo alun toistakymmentä allekirjoitettua pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Kokeneesta kaartista ennen lähtöään Joulun viettoon ehtivät sopimuksensa allekirjoittaa maalivahti Roosa Hurmerinta, Sanja Ketola, Emmi Reinikainen, Asta Valkama, Heidi Marttila, Kaisa Aalto, Heidi Ristiluoma ja Saima Siivonen. Hieman nuoremmasta polvesta mukana ovat Ada Rönnemaa, Nella Nevalainen ja Venla Luotonen.

Joukkueen kokoonpano tulee jonkin verran uudistumaan kohti uutta kautta mentäessä. Työhön ja opiskeluihin liittyvät muutokset vievät joitakin pelaajia eri puolille Suomea ja vastaavasti tuovat Turkuun. Viime kauden parhaan maalintekijä  Jenni Kaupin siirtyminen kilpailevan seuran väreihin muuttaa varmasti jonkin verran asetelmia myös pelipaikkojen suhteen ja antaa tilaa uusille vastuunkantajille. Toivotamme Jennille onnea ja menestystä uusissa haasteissa!

Useita mielenkiintoisia neuvotteluja on vielä käynnissä ja lisää uutisia on odotettavissa vuodenvaihteen jälkeen.

Nyt hiljennymme kukin tahoillamme Joulun viettoon ja toivotamme kaikille rauhallista Joulua ja normaalimpaa uutta vuotta 2021!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste