RoPS Naiset rankaisi Turun Weikkoja erikoistilanteista

RoPS Naiset rankaisi Turun Weikkoja erikoistilanteista – katso video

RoPS Naiset nujersivat TuWen kotikentällä selvästi maalein 3-0

Kuva : Pekka Aho

Teksti: Mikko Kinisjärvi

Rovaniemen Palloseuran naisten kausi Ykkösessä jatkui lauantaina kotivoitolla. Turun Weikot taipui RoPSin käsittelyssä Keskuskentällä maalein 3–0 (2-0).

RoPS iski kahdesti avausjakson lopulla. Ensin Pirita Väinämö vei kotijoukkueen 1-0 johtoon ottelun 32. minuutilla, ja kuusi minuuttia myöhemmin Milja Fräki teki 2-0 osuman.

Väinämön vapaapotku upposi komeasti maaliin yläriman kautta. Myös 2-0 osuma syntyi erikoistilanteesta, kun Fräki nousi kulmapotkun jälkitilanteessa korkeimmalle ja puski pallon verkon perukoille.

Heti toisen puoliajan alussa RoPS onnistui kolmannen kerran erikoistilanteessa. Ronja Nieminen puski Pirita Väinämön antaman kulmapotkun turkulaisten maaliin ja peli ratkesi viimeistään tähän osumaan.

RoPSin valmentaja Olavi Tammimies oli tyytyväinen tulokseen, mutta totesi ettei pelillinen esitys ollut yhtä vakuuttava kuin viime ottelussa Tuusulassa.

–Kotistadionilla pelaaminen näköjään pikkuisen jännittää, vaikka ei meillä mitään hätää pelissä ollut.

RoPS oli erikoistilanteissa vahva, mutta Tammimiehen mukaan erikoistilanteita ei ole harjoiteltu silti erityisen paljon.

–Meillä on hyviä erikoistilanteiden antajia. Liisa-Maija Rautio antaa vapaapotkut vasemmalta ja Piritta Väinämö oikealta puolelta, Tammimies kehui.

Voitto oli RoPSille toinen peräkkäinen ja joukkueella on kasassa kuusi pistettä kolmen ottelun jälkeen.

Seuraavat kaksi peliä RoPS pelaa vieraissa. Ensi viikon lauantaina joukkue pelaa Tampereella TPV:tä vastaan ja helatorstaina Kuopiossa joukkue kohtaa Kufu 98:n.

–Pari pitkää reissua on luvassa, mutta "staffi" on hoitanut reissut hienosti, ja tien päälle lähdetään jo peliä edeltävänä päivänä. Näin saadaan matkarasitus mahdollisimman pieneksi, Tammimies mainitsee.

Seuraava RoPSin kotiottelu on 13.5. FC Sport-j:tä vastaan.

Katso kooste ottelusta tästä (Linkki Lapin Kansa videot)

Lähde: RoPs naiset kotisivut

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste