Malmin keltaiset piirun verran parempia

Malmin Palloseuran keltaisten ja Turun Weikkojen punaisten väliset ottelut ovat perinteisesti olleet vauhtia ja vaarallisia tilanteita täynnä olevia trillereitä.

Eivät armon daamit pettäneet Raunistulan kentälle kauniissa kevätsäässä saapunutta yleisöä tälläkään kertaa.

Kotijoukkue oli pessyt hyvin huolella kasvonsa edellisen viikonlopun harmituksesta ja liikkui kentällä aivan uudella sykkeellä.

Peli oli tasaista vääntämistä alusta loppuun kuten niin usein ennenkin. Maalintekoa pääsivät yrttämään molemmat joukkueet. Malmilaiset yrittivä jopa avittaa turkulaisia maalinteossa ollen ehdä oman maalin, mutta onnistuivat viime hetkellä saamaan palloon kosketuksen ja ohjaamaan sen maalitolppien ulkopuolelle.

Päivän ainoasta täysosumasta ja todella komeasta sellaisesta vastasi hetkeä ennen ottelun ensimmäisen puoliskon loppua MPS:n Iida Ranin, jonka kova kuti yllätti hyvän pelin pelanneen turkulaismaalivahti Linda Säätelän,

Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin tänään hyvän ja ehjän suorituksen tehnyt Matilda Halm.

Seuraavaksi TuWe kohtaa ensi sunnuntaina Tikkurilan Palloseuran. jolloin käynnistyy tiivis kolmen ottelun viikko-ohjelma. Sunnuntaina TiPS vieraissa, keskiviikkona NiceFutis kotona Raunistulassa ja lauantaina pohjoisen reissu Rovaniemelle.

TuWe-MPS 0-1 (0-1)

45' 0-1 Iida Ranin

Kooste ottelusta:

 

Kuvat: Ari Jalonen

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste