Weikkojen sudenkaatolupa oli hakematta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TuWe-Sudet 1-2 (1-0)

31'  1-0 Janniina Haapaniemi

52'  1-1 Satu Hermunen

81'  1-2 Janette Janatuinen

Naisten jalkapalloilun ykkösen tauolta palannut Turun Weikot joutui heti syyskauden alkajaisiksi antamaan periksi kotikentällään.

Raunistulassa vieraillut petolauma Kouvolan Sudet onnistui viemään pisteet mukanaan tasaisen väännön jälkeen.

Turkulaisten susijahti käynnistyi kuitenkin hyvissä merkeissä, kun kärkityttö Janniina Haapaniemi vei joukkueensa 1-0 johtoon puolen tunnin kohdalla.

– Tauon jälkeen sitten oli havaittavissa jonkinlaista väsymistä ja vastustaja pääsi tekemään ne voittoon tarvittavat maalit.

– Hyvän alun jälkeen ote meiltä katosi ja Sudet pääsi toisella jaksolla niskan päälle, Weikkojen valmentaja Jouni Alèn puntaroi ottelun tapahtumia.

Hän oli kuitenkin tyytyväinen joukkueensa hyvään taisteluasenteeseen.

– Yritystä riitti loppuun saakka ja pieni ”työtapaturma” tuo ottelun lopputulos oli, Alèn tarkensi.

Kouvolalaisten toisen jakson maaleista ensimmäinen nähtiin 52 minuutin kohdalla, kun Satu Hermunen yllätti Weikkojen maalivahtina nyt torjuneen Nea Laineen.

Vajaat kymmenen minuuttia ennen loppua syntynyt susilauman voittomaali merkittiin Raunistulan emäntien omaksi maaliksi, mutta valmentaja Alèn vahvisti ottelun jälkeen, että sen puski turkulaisverkkoon, vaihdosta peliin tullut Janette Janatuinen.

Tauon jälkeisessä avausottelussa kotijoukkueen parhaina erottuivat keskikentän Petra Nurminen ja samalla alueella hyvää työtä tehnyt Emmi Reinikainen.

Takaisin Turun Palloseuraan palannutta Karoliina Linstedtin paikan ottaneen Nea Laineen torjunatyöskentelyyn päävalmentaja Alèn oli tyytyväinen.

VEIJO HEIKKILÄ

Kirjoittaja: tsfutis

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste