Vettä kengässä leikkiä Kokkolassa

 

Kauden ensimmäinen nurmipeli teki tepposensa Pohjamaalle matkanneille Turun Weikkojen naisten edustusjoukkueelle. Aidon nurmikentän tuntuma ja nautinto oli pahasti kadoksissa pitkään jatkuneen sateen seurauksena pahoin vettyneellä Kokkolan Keskusurheilukentällä.

Sade taukosi ottelun ajaksi ja peli saatiin pelattua hetken aikaa jopa auringonpaisteessa ennen kuin mustat pilvet leijailivat kentän kulmille ukkosen jyrinän saattelemana. 

Olosuhteista pitkälti johtuen suuria jalkapallollisia hienouksia ottelussa ei valitettavasti päästy näkemään puolin eikä toisin. Sen sijaan liukkaalla nurmella vesi roiskui ja molemmat joukkueet saivat paljon kurapyykkiä kotiin viemisiksi. 

Koska kentän vesilammikoiden keskellä etenemine noli kovin työlästä ja tuotti vaikeuksia, ratkaistiin peli tänään pitkälti erikoistilanteilla. Kotijoukkueella oli peräti viisitoista kulmapotkutilannetta, joista ensimmäinen ottelun kolmannella minuutilla tuotti heti tulosta. Ottelussa hattutempun tehnyt Alexandra Quincey puski pallon TuWen maalin perukoille. Toistamiseen Alexandra laittoi pallon verkkoon kulmapotkusta reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. 

Toisella puoliskolla TuWekin pääsi peliin mukaan luoden muutaman kiperän tilanteen kokkolalaisten päätyyn. Tulosta ei kuitenkaan tänään syntynyt vierasjoukkueen toimesta, vaan jälkimmäisen jakson ainoasta maalista vastasi jälleen Alexandra Quincey. 

Turkulaisten pistepussi ei tänään karttunut, vaan pitkälle kotimatkalle lähdettiin sateen jälleen saattelemana.Toivottavasti luvassa on kuitenkin aurinkoa ja lämmintä, sillä joukkueelle alkaa parin viikon mittainen ansaittu kesäloma.

Seuraava ottelu on vasta kuukauden kuluuttua heinäkuun 17. päivänä, jolloin Sudet saapuvat Tuwen kotiareenalle Raunistulaan.

Kokkola F10-TuWe 3-0 (2-0)  

3'   1-0 Alexanda Quincey

13'  2-0 Alexandra Quincey

56'  3-0 Alexandra Quincey 

Ottelun tilannekooste:

Ottelukuvat: Ari Jalonen

 

 

Lähde: Kokkola F10 kotisivut

3-0 Voitto TuWesta ja sarjakärjessä tauolle!


 

Kokkola F10 pelasi tänään viimeisen ottelun ennen kolmen viikon sarjataukoa. Tuloksena oli hieno 3-0 voitto TuWesta. Pääarkkitehtinä päivän ottelussa oli Alexandra Quincey tehden kotijoukkueen kaikkia kolme maalia.

Olosuhteet päivän ottelulle olivat haastavat kentän märkyydestä johtuen. Mutta mikä parasta ei ottelun aikana satanut vaikka toisin oli luvattu.

No itse otteluun. Kotijoukkueen osalta ottelu saa hienon alun. Pelikellossa vain kolme minuuttia ja kotijoukkueen ensimmäinen kulma. Oli muuten kulmat kotijoukkueen hyväksi 15-2. Kulman antaa Rosita ja Alex Quincey puskee pallon verkon perukoille. Hieno alku kotijoukkueelle. Kotijoukkueella kulma ottelun 13 minuutilla. Emma Malkamäki antaa ja tällä kertaa Alex Quincey laukoo pallon verkon perukoille. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueella vielä muutama maukas paikka lisätä johtoa. Mm. Sofia Matikainen puskee niukasti yli Louise Arseneaultin keskityksestä. Aivan jakson loppuhetkillä on kotijoukkueella vielä hyvä paikka. Alex Quinceyn laukauksen maaliviivalta onnistuu pelastamaan vieraiden maalivahti.

Toisen jakson ainut maali samalla loppunumerot syntyvät ottelun 56 minuutilla. Ada Mannström syöttää oikealta ja vapaaksi unohdetulla Alex Quincey laukoo maalivahdin käsien kautta loppunumerot. Paras paikka kotijoukkueen lisämaalille tulee ottelun 67 minuutilla. Sofia Rintala syöttää ja Emmi Niskakangas laukoo tolppaan. Vielä ottelun 76 minuutilla Rositan syötöstä Roosa Ojala laukoo niukasti ohi. TuWen paras paikka maalille syntyy ottelun 80 minuutilla, mutta maalinedusta hässäkkä ei tuota kavennusta.

Ottelun jälkeen oli vierasjoukkueen valmentaja Jouni Allen oli myöntänyt kotijoukkueen paremmuuden. Kotijoukkueen valmentaja Petri Haapasalo oli tyytyväinen omiensa esitykseen. Heti alkulämmöstä näki, että joukkue halusi tänään kolme pistettä ja lähteä hyvissä asemissa sarjatauolle. Tästä mukava lähteä pienelle tauolle Petri toteaa lopuksi ja tietenkin mieltä lämmittää, että tappiosarakkeessa on viela nolla.

Palkintoraati palkitsi vierasjoukkueesta Paulina Nordströmin ja kotijoukkueesta palkittiin kolmen maalin tekijä Alex Quincey.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat lauantaina 9.7 klo 16 Kokkolan keskuskentällä ja vieraaksi saapuu Kouvolan Sudet.

http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&5103...

 

 
 
   
 
 
   
 
 

 

 

 

 
   
 
 
   
 
 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste