Sarjakärjeltä ei pisteitä herunut

Kirkkonummen keskuskentällä pelatussa Naisten Kakkosen ottelussa kotijoukkue ACK piti tiukasti kiinni sarjapisteistään voittamalla TuWen Naisten joukkueen niukahkoin lukemin 2-0 (1-0).

Ottelua käytiin hyvin tasaisissa merkeissä. TuWen Jenni Sibeliukselta ja Ninni Urpolta nähtiin muutama herkullinen maalipaikkakin, mutta tulosta ei saatu syntymään hyvistä yrityksistä huolimatta.

TuWella oli matkassa mukana ainoastaan kaksi vaihtopelaajaa. Joukkue joutui käyttämään molemmat mahdolliset vaihtonsa jo ottelun alkupuolella. Joukkueen kapteeni Emmi Korpelan toipumassa oleva jalka ei kestänyt pelaamista reilua kymmentä minuuttia pidempään. Tilalle tullut Katja Vuorela hoiti oman tonttinsa moitteettomasti. Saija Rasilaisen kohtaloksi tuli tulla torpatuksi peräti kahteen otteeseen. Jälkimmäinen tälli oli niin raju, että myös Saija joutui jättämään pelin sikseen reilun puolen tunnin pelaamisen jälkeen.

Tasatilanteessa ei päästy aivan puoliajalle saakka. Angelica Pulkkinen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon vain viisi minuuttia ennen taukoa.

Toisella puoliajalla TuWe lisäsi kierroksia ja sai otteen pelistä. ACK:n valmentaja Jörgen Lindberg myönsikin pelin jälkeen, että tilanne näytti melkoisen huolestuttavalta heidän kannaltaan.

Paine saatiin pysymään ACK:n puolella hyvin pitkään. Hyviä tilanteita nähtiin useita, mutta ACK:n hyvin pelannut maalivahti pystyi pitämään tilanteen hallussa ja maalinsa puhtaana.

TuWen puolustuksen Ann-Mari Grönroosin ja Tiia Vaittisen koko pelin ajan kantanut erinomainen peli oli hienoa katseltavaa. Parin työskentelyn ansiosta ACK ei saanut luotua vaarallisia maalintekotilanteita.

TuWen hyvä ote pelistä kirposi hieman ja kotijoukkueen huolestuneet ilmeet vaihtuivat hymyyn, kun Tia Hälinen sai melko vapaasti käydä tekemässä ACK:n toisen maalin TuWen koko puolustuksen pysähdyttyä odottamaan paitsiovihellystä, jota ei kuitenkaan koskaan tullut.

Kauden otteluiden aikana on ollut avustavien tuomarien taholta nähty kovasti vaihtelevaa linjaa. Hyvistä ja tarkoista tuomioista aivan toiseen laitaan. Harmi sinänsä, sillä tällä sarjatasolla pelaajien olisi voitava luottaa tuomarien oikeisiin tulkintoihin.

Yhtä kaikki tämän päiväinen ottelu ei kuitenkaan ratkennut kyseiseen maaliin. ACK oli sen verran parempi viimeistelyssään, että pystyi pitämään tärkeät sarjapisteet hallussaan.

TuWe: Johanna Packalèn, Elli Tuomi, Saija Rasilainen (37' Anni Erlin), Jenni Sibelius, Elli Vähätalo, Tiia Vaittinen, Emmi Korpela (13' Katja Vuorela), Ann-Mari Grönroos, Karin Sallmen, Laura Suokas, Ninni Urpo,

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste