TuWen Naisten onnistunut revanssi HJS:n kanssa

Turun Weikkojen Naisten joukkue piti arvokkaat sarjapisteet kotosalla voittaessaan HJS:n 3-2 (2-1) viime lauantaina Impivaaran nurmella.

Ottelu ja kaiken kastanut sade alkoivat lähes samalla kellonlyömällä. Kotijoukkue ei pahemmin sateesta välittänyt ja se otti pelin ohjakset haltuunsa heti alusta lähtien. Laura Suokas syötti pallon tänään todella pitelemättömällä pelituulella olleelle Elli Tuomelle, joka harhautti vastustajan maalivahdin taitavasti ja vei TuWen 1-0 johtoon (14').

Elli itse ja toisena kärkipelaajana pelannut Ninni Urpo ehtivät epäonnistumaan kumpikin hyvistä maalitekopaikoista, ennen kuin Elli Tuomen tarkka syöttö Ninni Urpolle tuotti tulosta ja kotijoukkue siirtyi jo kahden maalin johtoon (22').

Hämeenlinnalaiset eivät kuitenkaan olleet vielä lannistuneet, ja TuWen toisen maalin jälkeen ote hieman siirtyikin vieraiden käskytykseen. Vähän ennen puoliaikaa TuWen huolimattoman syötön jälkeen Meri Listenmaa onnistui yllättämään kovalla vedollaan TuWen maalissa pelanneen Johanna Packalènin (40'). Tauolle lähdettiin HJS:n kavennettua tilanteeksi 2-1.

Toisella puoliajalla TuWelle sattui jälleen pieni lipsahdus, josta HJS rankaisi välittömästi. Elina Hämäläinen laittoi pelin jännittäväksi tasoittamalla tarkalla laukauksellaan tilanteeksi 2-2.

Kotijoukkueen kantti piti kuitenkin hyvin ja ottelun edetessä ote siirtyi jälleen takaisin TuWen kontrolliin. Elli Tuomen hieno suoritus päästi yleisön piinasta vieden TuWen jälleen yhden maalin karkumatkalle. Toista puoliaikaa pelattiin lähes 50 minuuttia HJS:n yrittäessä vielä kovalla sykkeellä päästä tasoihin, mutta Johanna Packalèn vartioi maaliaan kuin muuri, jota ei päässyt tänään enää kukaan murtamaan.

TuWen pelistä huomaa selvästi, että ryhmä pelaa jälleen ehjänä joukkueena. Raskaasta kahden sarjan keväästä on enää vain muisto jäljellä, ja joukkue on päässyt jatkamaan siitä tilanteesta, mihin keväällä ennen kauden alkua jäi. Yhdeksän pistettä neljästä viime ottelusta on aivan kelpo saalis.

TuWe: Johanna Packalèn, Elli Tuomi, Saija Rasilainen (45' Roosa Koivisto), Elli Vähätalo (60' Hanna-Kaisa Virtanen), Essi Huhtala, Tiia Vaittinen, Emmi Korpela (56' Diana Solin), Anni Erlin (58' Ann-Mari Grönroos), Noora Jokinen (85' Katja Vuorela), Laura Suokas, Ninni Urpo, (Francisca Agbara).