Naisten voittopeli Pirkkalassa

TuWen Naisten hienosti nousujohteinen syyskausi sai jatkoa Pirkkalan keskuskentällä pelatussa Naisten Kakkosen ottelussa kotijoukkue PJK:ta vastaan. Turkulaiset ottivat sarjapisteet kotiin niukasti, mutta riittävästi lukemin 0-1 (0-0).

TuWe pelasi heti ottelun alusta alkaen maltillisesti palloa maata pitkin kierrättäen. Pallo oli suurimman ajasta pirkkalalaisten kenttäpäädyssä. Hyvistä maalipaikoista pääsivät yrittämään Elli Tuomi, Ninni Urpo ja Hanna-Kaisa Virtanen, mutta avausmaalin makuun ei päästy. Laura Suokas ja Emmi Korpela nostivat palloja hyvin kärkipelaajien pelattaviksi, mutta viimeinen viimeistely ei ottanut tänään onnistuakseen.

PJK:n ottelun ainoa vaarallinen tilanne oli ensimmäisellä puoliajalla, kun kova vapaapotku kolisutteli TuWen maalin ylähirttä. Meteli herättelikin sopivasti maalivahti Johanna Packalénia, jolla oli ollut paljoltikin tekemisen puutetta ottelun aikana.


TuWen puolustuksessa muiden puolustajien kanssa Elli Vähätalo ja Johanna Rinne hoitelivat hallitusti linjaa siirtelemällä vastustajan hyökkäyksiltä suurimman terän. Tiia Vaittinen ja Noora Jokinen pääsivät muutaman kerran yllättämään vastustajan puolustuksen nopeilla nousuillaan, mutta vieläkään ei maalitili auennut kummankaan toimesta.


TuWen tuhrittua lukuisia maalintekopaikkoja, onnistui lopultakin vikkelästi pelannut Elli Tuomi karkaamaan PJK:n puolustukselta, harhauttamaan maalivahdin ja kuittaamaan päivän ainoan merkinnän maalitilastoihin (78').


TuWen Naiset ovat ottaneet todella pitkän harppauksen eteenpäin syyskierroksen aikana. Kierroksen alussa esitetyt veikkaukset peleistä eivät ole menneet aivan kohdalleen. Mielenkiintoiseksi arvoitukseksi jää, millainen joukkueen menestys olisi ollut tällä kaudella, mikäli kevätkierros ei olisi ollut niin kovasti rikkonainen kahden eri sarjan vuoksi.


TuWe: Johanna Packalèn, Elli Tuomi, Elli Vähätalo, Essi Huhtala, Tiia Vaittinen, Hanna-Kaisa Virtanen (61' Katja Vuorela), Emmi Korpela, Johanna Rinne, Noora Jokinen, Laura Suokas Ninni Urpo, (Anni Erlin, Roosa Koivisto).

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste