V-S Junnu Tour päätökseen

Kauden aikana keilattiin kuusi osakilpailua. Osakilpailuista jaettiin sijoitusten mukaan pisteitä ja kuusi parasta jokaisesta sarjasta pääsi finaaliin. Tytöissä ja nuoremmissa pojissa osanottajia oli niin vähän, että kaikki osallistujat pääsivät finaaliin. Vanhemmissa pojissa taistelu finaalipaikoista oli kova, koska osallistujia oli 12.

Finaali keilattiin Salon Hanhivaarassa. Ensin oli kuuden sarjan alkukilpailu ja siitä kolme parasta jatkoi yhden sarjan pudotuspeleihin. Palkintoina kolmelle parhaalle oli rahapalkinnot: 120€, 70€ ja 50€.

Tytöissä TuWen Pauliina Haarre oli alkukilpailun paras tuloksella 1034. Välierissä kohtasi Nasevien Pinja Laukkanen ja Heta Toivonen. Pinja oli parempi luvuin 187-137. Loppuottelussa Pinja oli Pauliinaa parempi pistein 185-155. Näin Pauliina sijoittui tyttöjen finaalissa toiseksi.

Nuoremmissa pojissa oli vain kaksi finalistia paikalla. TuWen Daniel Pakula voitti alkukisassa TuUl:n Jussi Saarnin pistein 987-931. Välierää ei tarvinnut keilata, joten loppuottelussa he kohtasivat uudelleen. Siinäkin Daniel oli parempi pistein 177-148.

Vanhemmissa pojissa alkukilpailun paras oli HHB:n Lauri Piispa tuloksella 1126. Toinen oli TuWen Mikael Bianciardi, 1063 ja kolmas TuWen Joonas Reponen, 1042. Välierissä Joonas oli Mikaelia parempi pistein 207-194, joten Joonas kohtasi loppuottelussa Laurin. Siinä Joonas oli parempi pistein 193-174. Lopullinen järjestys oli Joonas, Lauri ja Mikael.

Onnitttelut voittajille!

Kuvassa vasemmalta tyttöjen toiseksi tullut Pauliina Haarre, nuorempien poikien voittaja Daniel Pakula, vanhempien poikien voittaja Joonas Reponen ja kolmanneksi tullut Mikel Bianciardi.