Turun Weikkojen jalkapallo Tulosta Sähköposti

Jalkapallo logo

TuWe Jalkapallo tänään

Turun Weikkojen jalkapallotoiminta tarjoaa eri ikäisille lajin harrastajille runsaasti eri vaihtoehtoja. Lähes kaksikymmentä joukkuetta osallistuu kauden 2014 sarjoihin. 

Poikien juniorijoukkueita ovat: A19, B17, B17/2, P99, P00 Punainen, P00 Valkoinen ja P02. Tyttöjen juniorijoukkueita ovat: B-tytöt ja T00/01.

Aikuisten joukkueita ovat Naisten edustusjoukkue, Naisten 2-, 3- ja 4-joukkueet, Miesten edustusjoukkueMiesten 2-joukkue (5. Div), Miesten 3-joukkue (6. Div) sekä Miesten 4 ja Miesten 5 jotka koostuvat ikämiessarjan pelureista.

Naisten edustusjoukkue pelaa Naisten Ykkösessä ja Miesten edustusjoukkue Miesten Kolmosessa.

Naisten harrasteryhmä TuWe_NICEn toiminnassa voivat olla mukana kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naispuoliset harrastajat iästä tai taitotasosta riippumatta.

Uusia joukkueita perustetaan tarpeen mukaan.

Useat juniorimme ovat edustaneet menestyksekkäästi seuraamme Suomen Palloliiton piirijoukkueissa sekä henkilökohtaisella tasolla SPL:n Turun piirin ja valtakunnallisissa taitokilpailuissa.

Kesällä 2009 valmistunut seuran oma keinonurmipintainen kotikenttä Raunistulassa tarjoaa korkeatasoiset ja tasalaatuiset puitteet seuran jalkapallotoiminnan kehittämiseksi.  

Jalkapallolla pitkät perinteet

Lue lisää...
 
 
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki