Mitalisadetta Turun mestaruuskisoista

Turun keilailumestaruuksista kisattiin marraskuun lopusta lähtien ja finaalit keilattiin kolmantena adventtina.

Juniorit ja seniorit keilasivat suoraan loppukilpailuna yksilö- ja parimestaruudesta. Miespuoliset keilaajat hoitivat homman kotiin hienosti. Junioripojissa voittoon keilasi Joonas Reponen tuloksella 1093 ja hopeamitalin nappasi Daniel Averine, tulos 1043. Parikilpailussa Joonas sai myös kultaa parinaan Mikael Bianciardi (2052) ja hopeaa Oskari Reposelle ja Daniel Averinelle (2003).Seniorimiehissä tuli myös kaksoisvoitto, Jari Rantanen kultaa, 1223 ja Jori Kaijanen hopeaa, 1182.

Joonas jatkoi hienoja esityksiään myös CD-miesten finaalissa. Hän voitti kuuden sarjan kisan tuloksella 1075 ja pääsi suoraan loppuotteluun. Siinä hän kukisti Kalevi Kuismasen lukemin 177-153. Daniel Averine oli finaalin seitsemäs tuloksella 956.

CD-miesten joukkuekisasta Joonas otti neljännen mitalinsa ja nyt se oli hopeinen. Joukkueessa keilasivat Joonaksen lisäksi Oskari Reponen, Mikael Bianciardi ja Daniel Averine. Joukkueen tulos oli 4055.

CD-naisten finaaliin pääsivät Anja Rainisalo ja Elina Wiik. Anja tuli kuuden sarjan kisassa toiseksi tuloksella 1027 ja voitti porraspeleissä Seija Nurmen luvuin 158-147. Loppuottelussa Anja hävisi Irja Rikelle pistein 176-166. Elina oli finaalin seitsemäs.

Miesten MAB-parikisassa hopeamitalin saivat Jari Rantanen ja Ville Grönroos tuloksella 2472. MAB-joukkuekisassa tuli pronssia joukkueella Jari Rantanen, Ville Grönroos, Jori Kaijanen ja Pertti Ojala, tulos 4594.

MA-finaaliin pääsi myös Ville Grönroos, mutta hän ei osallistunut. B-miesten finaalissa Jari Rantanen oli 10. ja Jouko Hurskainen pääsi finaaliin, mutta ei osallistunut siihen.

Lämpimät onnittelut kaikille mitalisteille!

Kuvassa Joonas Reponen kolmen kullan ja yhden hopean kanssa.