Mitaleita ja menestystä

Viikonloppuna miteltiin Kalevan kisoissa Suomen mestaruuksista, joissa Weikoilta oli mukana pieni mutta sitäkin kilpailukykyisempi kilpailijajoukko.

 

Ensimmäinen kilpailupäivä käytiin jo torstaina. Kun päivä stadionilla kului lähinnä karsintojen merkeissä, niin päivän huipensi Seinäjoen kaduilla käyty miesten 20km sekä naisten 10km kävelyiden mestaruuskamppailu. Kilpailussa mukana tietysti, Weikkojen ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt, Aleksi Ojala sekä konkari jo 22 kertaa Kalevan kisoissa kilpaillut Timo Viljanen. Lontoon MM-kisoihinkin matkaava Aleksi otti odotetusti kolmannen peräkkäisen mestaruutensa omalla ennätysajallaan 1.23.16. Timo maaliin sijalla viisi, kauden parhaalla ajallaan 1.41.24

 

Perjantaina vietettiin Weikkolaisten osalta välipäivää, mutta lauantaina kaksikko Daniel Ofosu ja Antti Tiekso pääsivät tulille 3-loikan karsinnassa. Antti hyppäsi karsinnan yhdeksänneksi ja sitä myöden sunnuntain finaaliin. Danielin päivä ei valitettavasti ollut yhtä suotuisa, kun pöytäkirjaan tuli kolme ruksia ja kilpailu päättyi siihen. Sunnuntain finaalissa Kalevan kisojen ensikertalainen Antti hyppäsi hienosti 14.89 päätyen kilpailussa sijalle seitsemän.

 

Sunnuntaina mitalitoiveisiin vastasi Tuomas Jokinen miesten 10 000m kilpailussa, kun hän juoksi hopealle ajalla 30.27.88, jääden kauden parhaastaan vain viisi sekuntia.

 

Kokonaisuutena siis onnistunut viikonvaihde kahden mitalin ja kahden pistesijan myötä.

 

 

Samaan aikaan Weikkojen Taika Koilahti kilpaili naisten pituudessa nuorten Em-kilpailuissa Italian Grossetossa. Karsinnan Taika hoiti hienosti tuloksella 625 edeten finaaliin. Tulos olisi ollut myös henkilökohtainen ennätys, mutta myötätuulta hypyssä aavistus liikaa. Finaalissa oli kaikki jälleen auki ja siellä kolmannen kierroksen ennätystä sivuava leiskautus 614 toi Taikalle tasaisessa kilpailussa kahdeksannen sijan.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste