RunFest - liiku porukalla

RunFest - torstaina 13.6.2019 Kupittaanpuistossa!

 

RunFest Turku on kaveriporukoille ja työyhteisöille suunnattu hyvinvointitapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016. RunFestissä juostaan, kävellään tai nyt uutuutena suunnistetaan viiden hengen joukkueena yhteensä noin puolimaratonin mittainen matka (5 x 4,2 km) Kupittaanpuistossa ja vietetään sen jälkeen mukava ilta puistoon rakennetussa RunFest-kylässä.

Haastamme teidät nyt mukaan liikkumaan kanssamme RunFestiin! RunFestin missio on edistää yksilön, yrityksen ja yhteisön hyvinvointia ja hankkia samalla varoja urheiluseuratoimintaan. Osallistumalla mukaan TUWE -koodilla saat 20 € alennuksen kustakin joukkueosallistumisesta ja tuet nuoria urheilijoitamme!

Tukeaksenne TuWe:n toimintaa ja lunastaaksesi 20 € alennuksen kustakin joukkueosallistumisesta, kirjoita kassalla koodiksi TUWE.

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa:

https://runfest.fi/tuwe/

 

.pdf - mainos

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste