Laura Virlander aloitti hyvinvointiliikunnan kehittäjänä

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi seuralle keväällä veikkausvoittovaroista kehittämistukea päätoimisen työntekijän palkkaukseen. Tuki myönnettiin seuran anomuksesta aikuisten terveyttä edistävän liikunnan kehittämiseen. Tukea saadaan ajalle 1.9.2011 – 1.5.2013.

Seuran hallitus valitsi avoimen haun kautta tehtävään Laura Virlanderin, 29 v. Lauran titteliksi on tarkentunut Hyvinvointiliikunnan kehittäjä. Lauralla on tehtävässä menestymiseen hyvät koulutukselliset ja työkokemukseen perustuvat edellytykset. Koulutusta Lauralla on Kuortaneen Urheiluopistossa suoritetun Liikunnanohjaajan tutkinnon lisäksi Pirkanmaan Ammattioppilaitoksessa suoritettu urheilijan ravintoon keskittynyt kokin tutkinto sekä monilukuinen määrä erilaisia liikunta-alan kursseja. Työkokemusta Laura on hankkinut mm. Helsingin ja viimeksi Espoon Liikuntapalveluista.

Seuran hyvinvointiliikunnan tarkoituksena on tarjota palveluja yksityisille, kaupungille ja yrityksille kysynnän mukaan.

Lisätietoja

Laura Virlander, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 355 7332

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste