Naisilla hurja loppukiri

Lauantain miesten ja naisten valtakunnansarjakierroksen yllättäjäjoukkue oli naiset. Viimeisen kierroksen peleissä joukkue N2-sarjassa oli kierroksen paras joukkue. Pelit pelattiin Aninkaisissa. Lopullisissa tuloksissa joukkue nousi neljänneltä sijalta hienosti toiseksi.

TuWen naiset voittivat viidestä pelistä neljä: Siluetti, GH, Rau-Kei ja Kaisat. Ainoa tappio tuli Nasevien kakkosjoukkueelle. Koko sarjan paras peli oli voitto Siluetista pistein 652-564. Tähän tulokseen avitti Anja Rainisalon huipputulos 263. Tämä tulos oli myös koko kauden paras yksittäisen sarjan tulos.

Anjan keskiarvo Aninkaisissa oli 201.00 ja hän oli paras tuwelainen koko kaudella keskiarvolla 176.82. Joukkueen muut keilaajat olivat Jonna Saarinen ja Julia Jalonen. Tästä naisten on hyvä jatkaa ensi kaudella ja tavoitella sarjanousua tosissaan.

Miesten M2-sarjassa tukala tilanne

TuWen edustusjoukkue sai keilata kotihallissaan Kupittaalla. Ennen toiseksi viimeistä kierrosta joukkue oli vain 244 pisteen päässä säilymisviivasta. Mutta Kupittaalla ero venähti jo 896 pisteeseen. Joten kiinnikurottavaa viimeiselle Maarianhaminan kierrokselle jäi melkoisesti.

Joukkue voitti viidestä pelistä vain yhden, TPS:n kakkosjoukkueen. TuWe oli kierroksen toiseksi viimeinen, ennen TPS 2:sta. Joukkueen paras oli Ville Grönroos keskiarvolla 197.00. Joukkueen muut keilaajat olivat J-P Laiho, Keijo Wilen, Jari Rantanen, Erkki Wiik ja Jori Kaijanen. Kokonaistilanteessa paras tuwelainen on Ville keskiarvolla 200.83.

Miesten M4-sarja Tammisaaressa

​TuWen toinen miesten joukkue matkasi Tammisaareen. Joukkue hävisi kaikki pelinsä ja on lohkossa viimeisenä. Joukkueen tavoite on saada joukkuepelikokemusta uusille keilaajille. Sarjan viimeinen kierros on Raisiossa huhtikuussa.

Joukkueessa keilasivat Jouni Teppo, Merja Teppo, Kauko Ilmanen ja Martti Uuttu.

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste