TuWen ykkösmiehet iskussa Tapiolassa

M2 valtakunnansarjassa TuWe ykkönen keilasi erinomaisesti Tapiolassa. Joukkue oli kierroksen toiseksi paras, vain 9 pistettä lohkovoittaja Patteri 4 ever -joukkueelle hävinneenä. Lohkoa johtaa TuUl, joka oli tänään kierroksen toiseksi heikoin joukkue, vain yhdellä voitolla.

Edellisen kierroksen jälkeen eroa putoamisviivaan oli 767 pistettä. Nyt ero kaventui jo 244 pisteeseen ja kaksi kierrosta on vielä jäljellä. Seuraava kierros on Kupittaalla ja viimeinen Maarianhaminassa. 

Viidestä pelistä tuli neljä voittoa: Patteri 4 ever, IFK Maarianhamina, RBC ja TuUl. Ainoa tappio tuli TPS 2-joukkueelle pistein 860-870. Joukkueen tehokkain ja päivän kolmanneksi paras oli Ville Grönroos keskiarvolla 205.80. Joukkueen muut keilaajat olivat Jari Rantanen, Erkki Wiik, Jori Kaijanen, Keijo Wilen ja J-P Laiho. Ville on myös neljän kierroksen jälkeen yhteistuloksissa TuWen paras keskiarvolla 201.84.

Myös kakkosjoukkue paransi peliään verrattuna edellisiin kierroksiin. Kun edellisellä kierroksella Kupittaalla ei tullut yhtään voittoa, niin nyt joukkue voitti Raisiossa kaksi peliä: RBC 2 ja Alfa BC 3. Viimeisessä pelissä Alfa BC 3 vastaan tilanne oli kutkuttava viimeisen ruudun viimeisessä heitossa. TuWe johti vain yhdellä pisteellä. Ensin heitti Alfan Eetu Sola ja otti kahdeksan keilaa pois. TuWen ankkurilla Pekka Kaukosella oli ratkaisun avaimet. Seitsemällä keilalla tulisi tasapeli, kahdeksan tai enemmän voitto. Pekka päätti ottaa varman päältä ja teki kaadon ja voitto TuWelle lukemin 690-687.

Kakkosjoukkueen tehokkain oli Pekka Kaukonen keskiarvolla 190.20. Hän on myös yhteistuloksissa TuWen paras keskiarvolla 179.30. Joukkueen muut pelaajat olivat Martti Uuttu, Kauko Ilmanen, Jouni Teppo ja Kimmo Turtiainen. Joukkue oli kierroksen toiseksi viimeinen ja kokonaistuloksissa se on viimeisenä.

Viikonlopun valtakunnansarjakierros oli TuWelle hyvin positiivinen. Jokainen joukkue paransi selvästi peliään edellisestä kierroksesta. Näin tekivät myös naiset N2-sarjassa Kupittaalla. Viidestä pelistä tuli kolme voittoa: Nasevat 2, GH ja Rau-Kei. Tappio tuli rakkaalle paikallisvastujalle Kaisoille ja Euran Siluetille.

Joukkue oli kierroksen kolmanneksi paras ja yhteistuloksissa se on neljäntenä 1027 pistettä lohkoa johtavaa Ganali Helmeä perässä. Mutta TuWe on vain 178 pistettä toisena olevaa Kaisoja jäljessä! Ja yksi kierros jäljellä.

Naisten tehokkain oli Jenni Jalonen keskiarvolla 205.33 (paras sarja 246). Joukkueen muut naiset olivat Jonna Saarinen, Julia Jalonen ja Päivi Peltola-Ojala. Yhteistuloksissa TuWen paras on Päivi Peltola-Ojala.

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste