Tiia-Marialle hopeaa Raumalta

Tiia-Maria Roos saavutti hopeamitalin valtakunnallisen Junnu Tourin viimeisessä osakilpailussa Raumalla. 

Alkukilpailussa Tiia-Maria tuli toiseksi tuloksella 1252 (puhdas tulos 1204). Alkukilpailun voitti Riikka Hakala tuloksella 1264. Nämä tytöt tekivät alkukilpailun ainoat puhtaat paritulokset.

Viiden sarjan loppukilpailussa Tiia-Maria tuli kolmanneksi tuloksella 954. Välierässä hän voitti toiseksi tulleen Kotkan Vilma Salon pistein 222-190. Loppuottelussa Tiia-Maria sai vastaansa alkukilpailun voittajan Riikka Hakalan. Tässä ottelussa Riikka oli parempi pistein 198-157. Tiia-Marian tämän kauden paras sijoitus ennen Rauman osakilpailua oli 14. tila Jyväskylän osakilpailussa. 

Junnu Tourin Grande Finale keilataan Kupittaan Keilahallissa 25.4. lauantaina klo 10 alkaen. Finaalissa nähdään TuWen junnuista Peppi Konsteri, joka oli 12 minitytön joukossa toinen. Finaaliin tässä sarjassa pääsi kuusi parasta.

Nuoremmissa tytöissä (17 osanottajaa) harmittavaisesti finaalin ulkopuolella ensimmäisinä jäivät Emmi-Noora ja Tiia-Maria Roos. Vanhemmissa tytöissä (16 osanottajaa) Jenni Jalonen oli 8. ja finaaliin pääsi kuusi parasta.

Vanhemmissa pojissa (46 osanottajaa) Ville Grönroos oli 14. ja finaaliin pääsi 12 parasta. Nuoremmissa pojissa (43 osanottajaa) Lauri Korpinen oli 25. ja minipojissa (44 osanottajaa) Leevi Korpinen oli 21.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste