V-S Junnu Tourista 7 mitalia TuWelle

Kupittaalla keilattiin Varsinais-Suomen Junnu Tourin kuudes osakilpailu TPS:n erikoiskisan vaativissa olosuhteissa. Kisan 31 osanottajasta vain yksi keilasi yli 1000 pisteen tuloksen ja sen teki TuWen Jenni Jalonen, tulos 1005.

Tyttöjen sarjassa TuWe otti jälleen nelosvoiton. Järjestys oli Jenni Jalonen, Tiia-Maria Roos, Julia Jalonen ja Peppi Konsteri. Yhteispisteissä ennen viimeistä osakilpailua kaikki TuWen tytöt ovat kiinni finaalipaikassa, järjestys: Julia, Tiia-Maria, Jenni, Peppi ja Emmi-Noora Roos.

Vanhemmissa pojissa TuWelle tuli kaksoisvoitto. Ensimmäisen osakilpailuvoittonsa nappasi Tuomas Nurmi tuloksella 978. Toisena oli Kim Korpela, joka keilasi pojista parhaan puhtaan tuloksen 938. Lauri Korpinen oli viides. Yhteispisteissä kaikki pojat ovat myös kiinni finaalipaikassa.

Nuoremmissa pojissa voiton nappasi Leevi Korpinen ja pronssia keilasi elämänsä ensimmäiseen Junnu Touriin osallistunut Daniel Averine. Leevin tulos oli 975 ja Danielin 921. Matias Mäkilaine oli neljäs. Yhteispisteissä Leevi ja Matias ovat menossa finaaliin.

Tourin viimeinen osakilpailu on sunnuntaina 19.4. Länsirannikon yhteiskierroksena Raumalla. Sinne yritetään järjestää Kupittaalta yhteiskuljetus klo 13.30 alkavaan kilpailuerään.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste