Naisilla viimeinen vs-kierros

Viikonlopun valtakunnansarjakierrokset olivat naisten osalta viimeiset tällä kaudella. Tampereen Kauppiin N1-sarjan kaksoiskierrokselle matkannut ykkösjoukkue pelasi selkä seinää vasten putoamista vastaan. TuWe sijoittui ykkössarjassa viimeiseksi ja putosi yhdessä Helsingin Boltsi-72 kanssa kakkosarjaan ensi kaudeksi. Mestaruussarjaan nousi suoraan Rauman Smash ja Porin Giants 2 karsii noususta.

Tampereen olosuhteet tiedettiin haasteellisiksi.  Kumpanakaan päivänä kukaan ei saanut paritulosta. Lauantain seitsemästä pelistä tuli kaksi voittoa (Hilimat ja Nasevat). Päivän paras tuwelainen oli Emmi-Noora Roos keskiarvolla 175,43.

Sunnuntain peleistä tuli kolme voittoa (TuUl, Nasevat ja Giants 2). Päivän paras tuwelainen oli Tiia-Maria Roos keskiarvolla 176,17. Joukkueen muut keilaajat olivat Päivi-Peltola-Ojala, Jenni Jalonen ja Jonna Saarinen.

Koko kauden henkilökohtaisissa tuloksissa paras tuwelainen oli Päivi Peltola-Ojala keskiarvolla 174,58

N2-sarjassa naisten kakkosjoukkue pelasi Raumalla. Joukkue on ollut tasainen koko kaudella. Jokaisella kierroksella on tullut kaksi voittoa ja Rauman kierros ei ollut poikkeus. Voitot tulivat Rau-Keista ja TPS:sta. Joukkue sijoittui lohkossaan neljänneksi. Tästä lohkosta nousukarsintoihin ykköseen meni TPS.

Tuwelaisten paras oli Elina Wiik keskiarvolla 168,20. Koko kauden paras tuwelainen oli Anja Rainisalo keskiarvolla 172,50.