Someron Pamaus TuWen junnujen juhlaa

Neljäs Varsinais-Suomen Junnu Tour –osakilpailu keilattiin Somerolla sunnuntaina. Someron pamaus oli TuWen junnujen juhlaa. Kaikissa kolmessa ryhmässä voittaja oli tuwelainen.

Tytöissä ensimmäisen osakilpailuvoittonsa nappasi Julia Jalonen tuloksella 1048. Peppi Konsteri oli toinen ja Jenni Jalonen neljäs. Yhteistuloksissa TuWella on viitoisjohto: Jenni Jalonen, Julia Jalonen, Peppi Konsteri, Tiia-Maria Roos ja Emmi-Noora Roos. Eli kaikki TuWen tytöt ovat tällä hetkellä menossa finaaliin.

Nuoremmissa pojissa myös ensimmäisen voittonsa otti omalla henkilökohtaisella ennätyksellään Matias Mäkilaine, tulos 1145. Leevi Korpinen oli kahdeksas. Yhteistuloksissa Leevi on viidentenä ja Matias kuudentena, eli finaaliviivan yläpuolella.

Vanhemmissa pojissa Kim Korpela kävi kovan taiston Alfa BC:n Eetu Solan kanssa voitosta. Tasatuloksella 1117 Kim vei voiton paremmalla kaatomäärällä. Lauri Korpinen oli seitsemäs. Yhteistuloksissa finaaliin ovat menossa Kimin ja Laurin lisäksi myös Tuomas Nurmi.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste