Turku City Run –talkoot lauantaina 9.5.2015 klo 10-15

TuWelle on annettu mahdollisuus osallistua ensimmäistä kertaa järjestettävään Turku City Run –tapahtumaan. Pääset seuraamaan aitiopaikalta historiallista tapahtumaa. TuWen lajeista mukana ovat jalkapallo ja keilailu.

Työtehtävänä on liikenteen ohjaus. Liikenteen ohjaajien tehtävänä on pysäyttää liikenne, kun juoksijat ylittävät kadun risteyskohdissa. Tällaisia kohteita on noin 90 reitin varrella. Liikenteen ohjaajilta vaaditaan 18 vuoden ikä ja ajokortti. Tavoitteena on saada 25 talkoolaista keilailun parista.

Talkoolaisen ei tarvitse olla TuWe Keilailun jäsen, vaan talkoilla voi myös puoliso, lapsi, vävy, miniä, naapuri, kummin kaima …

Yli 18-vuotiaan talkoolaisen on mahdollisuus halutessaan saada yksi Turku City Run -osallistumismaksun suuruinen etu, jonka voi käyttää joku muu hyväkseen osallistuessaan juoksutapahtumaan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaihin 26.4. mennessä (ilmoita nimi ja sotu-tunnus, poliisi tarkistaa voimassaolevan ajokortin).

-          tekstiviesti 0500 320 842 (Marja Hongisto) tai

-          sähköposti marjahongisto(at)gmail.com tai

-          Kupittaan ilmoitustaulu

Talkootoiminnasta saatava tuotto on tärkeä osa TuWe Keilailun varainhankintaa. Tällä tavoin voidaan pienentää jäsenistöltä kerättäviä maksuja.

Keilailun hallitus toivoo jäsenistöltä myötämielistä suhtautumista talkoisiin!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste