Weikot ja Wolves tasasivat pisteet kauden avauksessa Kupittaalla

Weikot ja Wolves pelasivat tasan 2-2 kauden avaus ottelussa Kupittaalla. Weikot aloitti ottelun todella terävästi siirtyen jo kahden minuutin peliin jälkeen 1-0 johtoon. Jesse Jääskeläinen vapautti hyvällä pystysyötöllä Ville Stylmanin läpi, joka syötti vielä maalin eteen tulleelle Niclas Forssille ja taululla oli Weikkojen johto. Peli jatkui Weikkojen hallinnalla ja Jesse Jääskeläinen syötti 26 " kohdalla Lauri Vasan läpi, joka syötti maalin eteen Matias Kroholmin ja Weikkojen toinen maali oli tosiasia. Weikot hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja Wolves sai yhden tolpan lisäksi myös muutaman maalintekopaika mutta tauolle mentiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi Wolvesin lievällä painostuksella, mutta peli aaltoili päästä päähän. Peliä oli pelattu 56" kun Wolves sai täysin vaarattoman näköisen tilanteen jälkeen pallon rangaistusalueelle, mies nurin ja pallopilkulle. Vetämään meni Matias Tulla ja tilanteeksi 2-1. Wolves sai hengen päälle ja 5" minuuttia tästä lisää ja Jami Hannuniemi puski Wolvesin tasoihin 2-2. Peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ratkaista ottelu. Paras paikka oli vielä Wolvesilla kun 75" kohdalla vietiin jälleen pallo pilkulle aika kevein perustein. Weikkojen maalissa Saku Suominen aavisti oikeaan kulmaan ja torjui hienosti vedon. Näin pisteet jaettiin 2-2 ja Wolves jatkaa huikeaa sarjaotteluiden tappiotonta sarjaansa.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&976283

Seuraavaksi Weikot kohtaa torstaina 12.4.2018 klo 19.00 Somerolla SoVo:n ja Raunistulaan päästään 21.4.2018 klo 13.00 TuWe - ToVe

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste