Miesten kolmonen alkaa Weikkojen osalta 7.4.2018

Miesten kolmonen alkaa kotiotteluiden osalta poikkeuksellisesti Kupittaan vitoselta Raunistulan ollessa vielä vähän jäinen. 

Weikot aloittaa mielenkiintoisen neljäntoista joukkueen sarjan 7.4.2018 klo 16.15 Kupittaa 5:llä ja vastaan asettuu sarjanousija SC Wolves. Joukkueet kohtaavat nyt ensimmäistä kertaa toisensa ja näin tuleva vierailija on täysin uusi tuttavuus Weikoille. Weikot pääsee lähtemään otteluun hyvistä lähtökohdista. Joukkueeseen talvella mukaan tulleet Marko Katainen ja Niclas Forss  pukevat tänään päälleen Weikkojen punaiset asut. Marko on ollut junnuvuodet HJK:n opissa ja Niclas palaa takaisin vahvistamaan Weikkoja muutaman vuoden jälkeen. Kauden aloittavat myös viimekauden vahvat runkopelaajat Matias Kroholm, Jesse Jääskeläinen ja Arttu Mäki-Arvela sekä ikinuori Weikko Jouko Marttila. Tolppien väliin astelee aikaisemminkin Weikoissa pelannut Saku Suominen. Kokoonpanossa nähdäänkin tänään peräti kaksitoista Weikkojen junnuissa jossain vaiheessa pelannutta pelaajaa.

https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&976283&M3

 

Vastustaja on varmasti heti alkuun sytyttävä, koska he ovat kokeneet tappion sarjaottelussaan viimeksi 20.8.2016.

Weikot ottaakin mielenkiintoisen haasteen vastaan ja ovat hankkineet varmuuden vuoksi myös "susien" kaatoluvat Kupittaalle. Perusteluna oli että siitä voi koitua pysyvää haittaa tai vahinkoa Weikkojen sarjasijoitukselle kauden päätyttyä ja näin myös lupa myönnettiin.

 

Tervetuloa Kupittaalle katsomaan 7.4.2018 klo 16.15 Kupittaa 5:llä  onnistuuko Weikkojen "susien" kaato, vai saako vieraiden hurja tappiottomien sarjaotteluiden putki jatkoa Weikkojen kustannuksella.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste