Mestaruusputkessa

Mestaruuksia on elokuun aikana ratkottu niin piirin kuin suomenkin tasolla, ja Weikoilla menestyksekästä edustusta monissa kisoissa.

Kilpailuiden putki alkoi Kauhavalta 22- ja 19 vuotiaiden Sm-kilpailuista 4-6.8. Siellä Weikkojen edustuksesta huolehti viisi henkinen joukkue.

Taika Koilahti n19 pituudessa ylivoimaiseen voittoon tuloksella 611. Taika juoksi myös 100 metrin kisassa kolmanneksi ja otti samalla toisen mitalin.

Toinen n19 edustajamme Marika Aarnio otti osaa sekä 400 metrin ja 800 metrin kisoihin. 400 metrillä ennätystään sivuten Marika päätyi sijalle 8. Ajalla 59.21. Myös 800 metriä kulki kauden parhaaseen aikaan 2.16.33 sijoitus neljäs, eikä mitalikaan jäänyt kuin puolen sekunnin päähän.

Antti Tiekso m19 pituudessa harmittavasti sijalle neljä tuloksella 680. Seuraavan päivän 3-loikassa toiseksi tuloksella 14.69. Tällä hän varmisti paikkansa 19-vuotiaiden pohjoismaiseen maaotteluun Ruotsin Uumajaan.

M 22 sarjassa kaksi Weikkolaista, Hugo Leppäsyrjä 10000 metrin kävelyssä hopealle ajalla 55.52.03. Daniel Ofosu pituudessa 11. Tuloksella 638. 3-loikassa valitettavasti pelkkiä yliastuttuja.

9-15 vuotiaiden piirihuipentuma järjestettiin Turussa 12-13.8. Huipentumassa Weikkolaisia reilu parikymmentä ja mitaleita pokattiin lähes samanverran!

25-27.8 kisoja käytiin niin 14-15 vuotiaiden kun 16-17-vuotiaiden osalta.

Raaseporissa P15 sarjassa edustajia kiekon heitossa. Markus Mäkilaine sijoittui 14. ennätyksellään 38.07, lisäjännitystä saatiin, kun kaksi ensimmäistä heittoa olivat yliastuttuja ja tulos tuli vasta kolmannella kierroksella. Toinen edustaja Niko Lehtonen 16. Myös ennätyksellään 36.23.

Samaan aikaa Iisalmessa Weikkolaisia mukana neljä. Kahdesta mitalista vastasivat kävelijät kun N16 sarjassa Venla Nirkkonen otti hopeaa 5000m kävelyssä ajalla 28.06 ja samassa kisassa Roosa Lehtinen pronssia ajalla 31.59.

Erinomaiseen suoritukseen ylsi myös Evelina Ojaniittu. 100 metrin kisassa ennätys 12.55 ja sijoitus viides. Myös 200 metrin aika lähenteli ennätystä ajalla 26.04 sijoitus seitsemäs.

Aino Keränen N17 kiekossa seitsemäs tuloksella 30.77.

Kovimman suorituksen kisoissa hoiti Juho-Kusti Sivosavi juoksemalla kolme matkaa 2000m esteet 7.02.30, 1500m 4.24.10, 3000m 9.53.14.