Jenni, Peppi, Tiia-Maria, Kim, Tuomas, Lauri ja Leevi mitaleille

Varsinais-Suomen Junnu Tourin finaalit keilattiin Salon Hanhivaarassa viikonloppuna. Jaossa olleesta yhdeksästä mitalista TuWen junnut ottivat seitsemän. Tytöissä ja vanhemmissa pojissa tuli kolmoisvoitto ja nuoremmissa pojissa hopeamitali.

Tytöissä kultaa Jenni Jaloselle, hopeaa Peppi Konsterille ja pronssi Tiia-Maria Roosille. Vanhempien poikien järjestys oli Kim Korpela, Tuomas Nurmi ja Lauri Korpinen. Leevi Korpinen otti hopeaa nuorempien poikien sarjassa.

Alkukilpailussa keilasi kahdeksan parasta junnua ensin kuusi sarjaa ja siitä kolme parasta jatkoi mitalipeleihin. Tytöissä Peppi Konsteri heitti oman ennätyksenä 1173, toisena Tiia-Maria Roos, 1119 ja kolmantena Jenni Jalonen, 1055. Myös seuraavat sijat tulivat TuWelle, neljäs Julia Jalonen, tulos 1019 ja viides Emmi-Noora Roos, tulos 1011.

Välierässä Jenni voitti Tiia-Marian pistein 166-150. Finaalissa Jenni oli Peppiä parempi pistein 149-141.

Vanhemmissa pojissa Tuomas Nurmi oli alkukilpailun paras, tulos 1067, toinen Kim Korpela, tulos 1062 ja Lauri Korpinen kolmas, tulos 1050.

Välierässä Kim voitti Laurin pistein 190-180 ja finaalissa Kim oli Tuomasta parempi pistein 177-168.

Nuoremissa pojissa alkukilpailun voitti koko finaalin parhaalla tuloksella 1175 Leevi Korpinen. SomKen Leevi Härmä oli toinen, tulos 1090 ja Alfa B C:n Manule Galijan kolmas, pistein 1054. Matias Mäkilaine oli seitsemäs, tulos 898. Finaalissa Leevi Härmä voitti Leevin pistein 181-137.