Strong by Zumba

Kevään 2019 - tunnit ovat päättyneet.

Syksyn aikatalulut varmistuvat kesän 2019 aikana.

 

STRONG by Zumba

 

Tällä tunnilla ei lasketa toistoja, vaan treenataan musiikin ohjaamana. Tunti yhdistää kehonpainoharjoittelua, muokkausta, syketreeniä ja hyppyjä tehokkaaksi, musiikkiin synkronoiduksi koko kehon harjoitukseksi. Nimestään huolimatta tunti ei ole tanssillinen, vaan verrattavissa HIIT-treeneihin. Tunnilla fiilistä saadaan nimenomaan tätä tuntia varten juuri näihin liikkeisiin sopivaksi suunnitellusta ja äänitetystä modernista musiikista. Musiikki auttaa jaksamaan vielä yhden toiston, kun pää jo tahtoo sanoa ei. Tunti koostuu alkulämmittelystä, neljästä treeniosiosta ja loppuvenyttelystä. Kullakin treenikvadrantilla on oma nimensä:

IGNITE (tuttavallisemmin sytytys) – jonka aikana valmistellaan kroppaa nopeampiin ja rankempiin suorituksiin sykettä maltillisesti nostamalla.

FIRE UP (pökköä pesään) – jonka aikana alkaa jo vähän hengästyttää, ja joka sisältää myös haastavampia, sykettä kohottavia osioita.

PUSH YOUR LIMITS (koetellaan rajoja) – jonka aikana annetaan parastamme, niin että hengästyttää oikein toden teolla.

FLOORPLAY (lattiahommat) – jonka aikana annetaan keskivartalolle kyytiä.

Tunnille mukaan tarvitset mukavat jumppavarusteet ja kengät, vesipullon, hikipyyhkeen ja alustan. Halutessasi voit käyttää myös treenikäsineitä lattiahommia helpottaaksesi. Tunti sopii parhaiten jotakin liikuntaa jo aikaisemmin harrastaneille. Tunnille mukaan voivat kuitenkin tulla myös aloittelijat, sillä ohjauksessa annetaan aina vinkkejä sekä helpompiin että räjähtävämpiin vaihtoehtoihin.

 

Ohjaaja: RIIKKA

Tunnilla ohjaajana toimii Riikka, joka on kuulunut Storng by Zumba® -ohjaajien SYNC -verkostoon vuodesta 2017 lähtien.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste